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050 00 $a SF95 $b .M38 2011
060 ## $a SF 95 $b A658 2011
082 00 $a 636.085
245 00 $a Animal nutrition / $c P. McDonald ... [et al.].
250 ## $a 7th ed.
260 ## $a Harlow, England ; $a New York : $b Prentice Hall/Pearson, $c 2011.
300 ## $a xvii, 692 p. : $b il. ; $c 25 cm.
504 ## $a Incluye referencias bibliográficas e índice.
505 0# $a Pt. 1 The components of foods -- Pt. 2 The digestion and metabolism of nutrients -- Pt. 3 Quantifying the nutrient content of foods: digestibility, energy and protein values -- Pt. 4 The nutrient requirements of animals -- Pt. 5 The nutritional characteristics of foods -- Pt. 6 Animal products and human nutrition
650 #7 $a Nutrición animal. $2 agrovoc
650 #7 $a Fisiología de la nutrición. $2 agrovoc
650 #7 $a Alimentación de los animales. $2 agrovoc
700 1# $a McDonald, Peter, $d 1926-

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